• Contact
 • Incassozaak indienen
 • Verzoek verzonden

Incasso indienen

Upload eenvoudig uw factuur, vul vervolgens uw e-mailadres in en kies de gewenste verzendmethode. Klik vervolgens op 'Incasso indienen' en dit is alles.


Upload uw factuur (of meerdere facturen in een zip-bestand)


* jpeg, jpg, png, pdf, doc of docx of .zip toegestaan van max. 5 mb


* Uw e-mailadres:

* De gewenste verzendmethode:

Wij adviseren te allen tijde tenminste een aangetekende verzending om de ontvangst te kunnen bewijzen. Het meest succesvol blijkt echter veelal de optie sommatie-exploot.


Vraag & Antwoord ↴
 • Wat doen jullie met mijn factuur?

  De factuur dient als bijlage bij ons schrijven. Daarnaast halen wij uw gegevens (-en die van uw debiteur) uit uw factuur en zodoende hebben wij niet veel informatie van u nodig. Alvorens wij de sommatie(-exploot) voor u uitzenden krijgt u eerst een kopie ter review en voorts controleren wij alle factuurgegevens altijd eerst op juistheid om fouten te voorkomen.

 • Zijn mijn gegevens veilig?

  Uw gegevens (-en die van uw debiteur) worden via onze officiële websites alleen verzonden via een veilige ssl-verbinding.
  U kunt de beveiligde verbinding herkennen door het slotje () bovenin de adresbalk van je webbrowser (bladerprogramma). Heeft u twijfel? Neem gerust contact met ons op en wij helpen u graag verder.

  100% website test

 • Wat zijn de kosten voor sommatie(-exploot)?

  Kiest u voor een verzending via 'normale' post bent u ons helemaal niks verschuldigd. Kiest u voor de optie 'Aangetekend' dan brengen wij eenmalig 45 euro in rekening. Indien u kiest voor de optie 'Sommatie-exploot' rekenen wij eenmalig 250 euro. De brief zal in laatste geval door de gerechtsdeurwaarder worden uitgereikt.

 • Aan wie gaat mijn debiteur betalen?

  In de sommatie(-exploot) staat uw rekeningnummer. Dit betekent dat u rechtsstreeks (zonder onze tussenkomst) de betaling zult ontvangen en dus ook niet op ons hoeft te wachten voor het doorstorten van uw geld.

 • Krijg ik gemaakte kosten terug?

  Indien uw debiteur na ons (sommatie-exploot) uw factuur nog steeds niet zal voldoen kunt u overgaan tot een gerechtelijke procedure. Brengt u de zaak voor behandeling bij ons onder dan nemen wij uw investering voor de sommatie(-exploot) mee. Wijst de rechter uw vordering toe dan krijgt u veelal (deels) gemaakte kosten toegewezen en moet de debiteur deze ook voldoen.Ik ga akkoord met het privacybeleid en de algemene- en dienstvoorwaarden.

Akkoord is vereist om door te gaan.Verbinding beveiligd met SSL/TLS-encryptie


Hulp nodig? Wij helpen graag.